THE SMART TRICK OF خواص عناب خشک برای کبد چرب THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of خواص عناب خشک برای کبد چرب That Nobody is Discussing

The smart Trick of خواص عناب خشک برای کبد چرب That Nobody is Discussing

Blog Article

میوه عناب که آن را به اسم خرمای چینی یا خرمای سرخ هم می‌شناسند، میوه بومی جنوب آسیا است اما محبوبیت جهانی دارد.

عناب به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به صورت جوشانده می‌تواند در درمان بسیاری از عوارض سرماخوردگی مانند سرفه کمک کننده باشد.

در بخش های قبلی به خاصیت عناب اشاره کردیم که نشان می‌داد عناب برای تمام ارگان‌های بدن اهمیت دارد. همانطور که می‌دانید هیچ ماده غذایی کاملا بدون عوارض نیست و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد ایجاد مشکل نماید.

خوشبختانه عناب هیچ عارضه جانبی که عامل اصلی نگرانی باشد ندارد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است مجبور به اجتناب از این میوه باشند.

طرز تهیه عناب برای تقویت قوای جنسی مردان به‌صورت زیر است:

خواص سیاه دانه برای لاغری و طریقه مصرف و خوردن سیاه دانه و عسل صبح ناشتا برای لاغری

عصاره‌های کنسانتره کربوهیدراتی محلول در آبِ میوه‌های عناب ازجمله گلوکز، فروکتوز، پلی‌ساکارید پکتین و هِمی‌سلولز، از طریق کاهش قرار گرفتن مخاط روده در معرض آمونیاک سمی و سایر ترکیبات مضر، در حفظ سلامت روده مؤثر هستند (این تحقیقات در موش هَمستِر انجام شده‌اند.)

کمک به داشتن حالِ خوب فارسی زبانانی که این مجله را می خوانند از اهداف اصلی ماست. نام مجله نیز با توجه به این واقعیت انتخاب شده است که دلفین همیشه از جانداران مورد علاقه بشر بوده و به نوعی نمادی از سرزندگی، هوشمندی، صلح و احوالی خوش است.

خوردن عصاره عناب باعث می‌شود تا هورمون‌های بدن شما تنظیم گردند که می‌تواند به کاهش اظطراب و استرس‌ها کمک بسیاری کند و بسیاری آن‌ها را رفع نماید.

فراموش خواص عناب تازه چیست نکنید خوردن عناب برای افرادی که داروهای ضدافسردگی مثل ونلافکسین یا داروهای ضدتشنج مصرف می‌کنند مناسب نیست.

رنگ عناب تازه باید سبز روشن و خود میوه باید سفت باشد. رنگ عناب خشک قرمز مایل به قهوه‌ای است و مانند خرمای خشک پوسته چروکیده‌ای دارد.

عناب عمدتاً در طب چینی به دلیل خواص ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد التهابی آن استفاده می‌شود.

همچنین افرادی که دیابت دارند یا به صورت پیش‌فرض دچار افت فشار خون می‌شوند باید در مصرف این میوه احتیاط کنند.

آهن و فسفر موجود در عناب باعث بهبود حرکت خون شما در رگ‌ها، افزایش اکسیژن‌رسانی به اندام‌های بدن و رفع کم‌خونی می‌شود.

Report this page